Hírlevél fejléc


2015. február 06.

Kedves Öregdiákunk!

2015 első hírlevelét küldjük most nektek, olvassátok szeretettel.

A naptári év indulása számunkra a II. félév indulását is jelenti, illetve a mesterképzéseknél az új évfolyamok fogadását. Programokban idén sem fogunk szűkölködni, ezt megígérhetjük!
Valentin napon ismét megrendezzük a Közgazdász bált, melyre szeretettel várjuk minden öregdiákunkat! Remekül sikerült a középiskolásoknak szervezett egyetemfoglaló vetélkedőnk és nagyon sokan érdeklődtek karunk iránt a Nyílt napunkon!
A tavaszi félév két kiemelt programja a szakkollégiumunk által rendezett Sikeres nők a magyar gazdaságban konferencia és a márciusi Contact Day, ahol a diákok közvetlenül találkoznak a cégekkel.

Kérünk benneteket, ha az adóbevallást készítitek majd, az 1%-felajánlásában lehetőség szerint gondoljatok ránk!

Sikeres 2015-ös évet kívánunk mindenkinek!

Jó Szerencsét!

Dr. Szóka Károly
Alumni felelős
http://alumni.ktk.nyme.hu/alumni_bemutatkozas.html

Programjaink

Soproni Közgazdász Bál

2015. február 14-én, azaz Valentin napon a Közgazdaságtudományi Kar ismét megrendezi a soproni Közgazdász bált! A bál az Alumni (Öregdiák) rendezvénysorozat része, a tavalyi bál nagy sikere után már nagyon várjuk ezt a szombat estét! Sok szeretettel várjuk minden kedves Öregdiákunkat egy hangulatos és elegáns bálba!
Tovább >

Soproni Közgazdász Bál

SIKeres nők a magyar gazdaságban Konferencia (SIKK)


SIKeres nők a magyar gazdaságban Konferencia (SIKK)

Szakkollégiumunk hallgatói nagy fába vágták a fejszéjüket és támogatásunk mellett egy komoly konferenciát szerveznek, melynek előadói kizárólag sikeres és elismert hölgyek, a magyar gazdasági és pénzügyi élet főszereplői. A konferencia fővédnöke Dávid Ilona. A Nyugat-magyarországi Egyetem volt diákjai számára 15%-os kedvezményt biztosítunk. Kérjük, segítse a hallgatók munkáját felhívásunk közzétételével is.
Tovább >

Felhívás

Csak 1%? Nem. Hatalmas segítség!

Karunk hisz abban, hogy a felsőoktatás mindenkié és ez a jog nem szabad, hogy az anyagi helyzet kérdése legyen. Ez a meggyőződésünk mutatkozott meg akkor is, mikor a közgazdasági képzéseket hátrányosan érintő szabályozás után azonnal, az országban elsőként és a legkiterjedtebben gyűjtöttünk forrást egy ösztöndíjrendszerhez és ezt minden erőnkkel próbáljuk azóta is tovább növelni. Úgy látjuk, ez az ösztöndíjrendszer, a segítségnyújtáson túl, valódi ösztönzést ébreszt, elhivatottságot jelent a jobb teljesítmény érdekében. E cél segítésére kérünk most mindenkit!
Alapítványunk neve: A Soproni Felsőoktatásért Alapítvány
Adószáma: 18530863-2-08

Dr. Wilfing János, alapítványunk kuratóriumi titkárának levele >

1%

facebook like


Facebook

Lájkold facebook oldalunkat! Ígérjük nem leszünk tolakodóak, viszont rendszeresen "beúszhat" egy-egy hírrel az alma matered is a hírfolyamodba.
Lájkra fel! :)

Híreink

Irány a tőzsde! - sikeres vetélkedőt szerveztünk

Január 30-án ismét megrendeztük népszerű Egyetemfoglaló játékunkat. A verseny idén a tőzsde működését szimulálta. A játék két és fél órája alatt nemcsak háborúk törtek ki, gyémántbányákat fedeztek fel, és jobbnál jobb találmányok vitték előrébb a világot, hanem minden csapat létrehozott egy új vállalkozást is, amibe a többiek befektethették a pénzüket. A napelemes barlanglámpától a hordozható gyermekbörtönig, a pasifogó mobiltelefonos applikációtól az agykapacitást növelő beépíthető memóriáig sokféle igen kreatív vállalkozás született, bebizonyítva ezzel a résztvevők ötletességét, és tovább fokozva a kiváló hangulatot.
Tovább >

Egyetemfoglaló

Students' Dinner


Students' Dinner

Students' Dinner rendezvényeink során lehetőséget szeretnénk biztosítani hallgatóinknak, hogy ismert magyar üzletemberekkel üzleti vacsora keretében is beszélgethessenek. Ősszel az ország egyik legismertebb üzletembere, karunk címzetes egyetemi tanára, Csányi Sándor tartott nálunk előadást és biztosított lehetőséget hallgatóink számára a vacsora keretében történő beszélgetésre. Terveink szerint tavasszal újabb prominens vendégeket köszönthetünk karunkon.
Tovább >


Contact Day a Soproni Közgázon

Különleges vállalati rendezvénnyel készülünk 2015. március 25-én. A 2015-ös Contact Day alkalmával lehetősége nyílik hallgatóinknak és látogatóinknak több neves céggel közvetlen kapcsolatot teremteni és aktuális álláskínálatukról is informálódni. E napot kerekasztal beszélgetések, karrier-tanácsadás teszik kerekké. Vállalati kapcsolati csoportunk olyan rendezvényt készít elő, ahol az álláskereséstől a vezetővé válásig minden kérdésre választ adhatnak meghívott vendégeink, akik közt idén az Aldi-t is köszönteni tudjuk.
Tovább >

Contact Day 2015

Nyílt Nap a KTK-n


Nyílt Nap volt a Soproni Közgázon

Karunk nyílt napján, 2015. január 27-én, a résztvevők a felvételi eljárás ismertetésén túl bepillantást nyerhettek a kar szerteágazó képzési palettájába, a Soproni Közgáz egyedülálló ösztöndíjprogramjába, valamint az egyetem sokoldalú hallgatói életébe is.

Találkozzunk szeptemberben!

Tovább (képek, videók) >
Felvételizőknek szóló nyitóoldalunk: http://sopronikozgaz.hu/ >


Közeledik a felsőoktatási felvételi határideje!

Legkésőbb 2015. február 15-én éjfélig lehet jelentkezni valamely szeptemberben induló felsőoktatási képzésre. A jelentkezéseket benyújtani a www.felvi.hu oldalon elérhető e-felvételi rendszerén keresztül lehet. A felvételizőknek eddig kell rögzíteniük az adataikat és a kiválasztott képzéseket, feltölteniük a szükséges dokumentumaikat, jelentkezésüket pedig február 23-ig kell hitelesíteniük. Öregdiákjainkat is szeretettel várjuk további képzéseinken!
Tovább >

Felvételi határidő

A Soproni Közgáz a facebookon:
facebook like